Vragenlijst Veiligheid en Leefbaarheid in de Westwijk

Wij willen graag een beter beeld krijgen van hoe jullie het leven in de Westwijk ervaren, wat er goed gaat en wat er beter kan. Daarom hebben we een vragenlijst opgesteld, waarin deze onderwerpen aan bod komen. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Het is ook mogelijk antwoord te geven op deze vragen in een interview. Ook daarvoor kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website of door langs te komen bij IKC de Wereldwijzer op Erasmusplein 1 in Vlaardingen.

Anoniem

De vragenlijst bestaat uit 22 – 24 vragen, afhankelijk van je antwoorden op de vragen. Deze vragenlijst is bedoeld voor personen die wonen in de Westwijk in Vlaardingen. De gegevens worden anoniem verwerkt en nooit met anderen gedeeld zonder toestemming.

Contact opnemen

Voor vragen over de vragenlijst of de verwerking van gegevens, kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of door bij ons langs te komen. Het is ook mogelijk antwoord te geven op deze vragen in een interview. Ook daarvoor kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website of door langs te komen bij IKC de Wereldwijzer op Erasmusplein 1 in Vlaardingen.

Lukt het niet de link te openen? Kopieer dan deze link https://qfreeaccountssjc1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_0TDdJYQCH7KaLS6 en plak het in de zoekbalk van je browser.

Deel dit artikel

Samen maken Wij de Westwijk

Doe mee met Wij de Westwijk! Samen vergroten we jouw kansen. Met elkaar pakken bewoners en organisaties problemen op. Het programma richt zich op vijf onderdelen: kinderen - ouders - werken en leren – schoon en heel – veilig en wonen. Meer weten? Kom langs in onze huiskamer in IKC De Wereldwijzer, Erasmusplein 1 voor een kop koffie. De deur staat voor je open.

Andere relevante artikelen

Vlaardingen verwelkomt eerste elektrische vuilniswagen!

Vlaardingen verwelkomt eerste elektrische vuilniswagen!

Goed nieuws voor Vlaardingen! Sinds een paar weken rijdt de eerste 100% elektrische vuilniswagen van Irado door onze straten. Deze nieuwe elektrische wagen is stil en schoon, en produceert geen […]

Werkfestival brengt werkzoekenden en werkgevers samen in de Westwijk

Werkfestival brengt werkzoekenden en werkgevers samen in de Westwijk

Op woensdag 26 juni vond in het Geuzencollege het werkfestival plaats, georganiseerd door Stroomopwaarts, UWV, Wij de Westwijk en lokale ondernemers. Ondanks het warme weer trok het evenement meer dan […]

Op zoek naar een baan? Maak er werk van op woensdag 26 juni!

Op zoek naar een baan? Maak er werk van op woensdag 26 juni!

Op woensdag 26 juni organiseert Wij de Westwijk samen met Stroomopwaarts, UWV en lokale ondernemers, een speciaal evenement waar werkzoekenden op een laagdrempelige manier in contact kunnen komen met werkgevers […]