Vragenlijst Veiligheid en Leefbaarheid in de Westwijk

Wij willen graag een beter beeld krijgen van hoe jullie het leven in de Westwijk ervaren, wat er goed gaat en wat er beter kan. Daarom hebben we een vragenlijst opgesteld, waarin deze onderwerpen aan bod komen. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Het is ook mogelijk antwoord te geven op deze vragen in een interview. Ook daarvoor kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website of door langs te komen bij IKC de Wereldwijzer op Erasmusplein 1 in Vlaardingen.

Anoniem

De vragenlijst bestaat uit 22 – 24 vragen, afhankelijk van je antwoorden op de vragen. Deze vragenlijst is bedoeld voor personen die wonen in de Westwijk in Vlaardingen. De gegevens worden anoniem verwerkt en nooit met anderen gedeeld zonder toestemming.

Contact opnemen

Voor vragen over de vragenlijst of de verwerking van gegevens, kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of door bij ons langs te komen. Het is ook mogelijk antwoord te geven op deze vragen in een interview. Ook daarvoor kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website of door langs te komen bij IKC de Wereldwijzer op Erasmusplein 1 in Vlaardingen.

Lukt het niet de link te openen? Kopieer dan deze link https://qfreeaccountssjc1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_0TDdJYQCH7KaLS6 en plak het in de zoekbalk van je browser.

Deel dit artikel

Samen maken Wij de Westwijk

Doe mee met Wij de Westwijk! Samen vergroten we jouw kansen. Met elkaar pakken bewoners en organisaties problemen op. Het programma richt zich op vijf onderdelen: kinderen - ouders - werken en leren – schoon en heel – veilig en wonen. Meer weten? Kom langs in onze huiskamer in IKC De Wereldwijzer, Erasmusplein 1 voor een kop koffie. De deur staat voor je open.

Andere relevante artikelen

Ontmoet Westwijker: Peter

Ontmoet Westwijker: Peter

“Ik heb een trouwe vaste klantenkring. Ik blijf hier tot mijn pensioen” “Geboren Westwijkers hebben humor en houden van gezelligheid,” zegt Peter van Bekhoven in zijn kapsalon aan de Dirk […]

Marco van den Berg nieuwe programmadirecteur bij Wij de Westwijk

Marco van den Berg nieuwe programmadirecteur bij Wij de Westwijk

Op 16 oktober aanstaande start de nieuwe programmadirecteur bij Wij de Westwijk in Vlaardingen: Marco van den Berg. Hij volgt daarmee Hamit Karakus op, die vanaf april 2022 als eerste […]

Een gezonde start: schoolontbijt in de Westwijk

Een gezonde start: schoolontbijt in de Westwijk

De scholen zijn weer begonnen en op basisscholen in de Westwijk daarmee ook het schoolontbijt weer. Op het IKC Prins Willem Alexander en IKC de Schakel kunnen kinderen vijf dagen […]