Vragenlijst Veiligheid en Leefbaarheid in de Westwijk

Wij willen graag een beter beeld krijgen van hoe jullie het leven in de Westwijk ervaren, wat er goed gaat en wat er beter kan. Daarom hebben we een vragenlijst opgesteld, waarin deze onderwerpen aan bod komen. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Het is ook mogelijk antwoord te geven op deze vragen in een interview. Ook daarvoor kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website of door langs te komen bij IKC de Wereldwijzer op Erasmusplein 1 in Vlaardingen.

Anoniem

De vragenlijst bestaat uit 22 – 24 vragen, afhankelijk van je antwoorden op de vragen. Deze vragenlijst is bedoeld voor personen die wonen in de Westwijk in Vlaardingen. De gegevens worden anoniem verwerkt en nooit met anderen gedeeld zonder toestemming.

Contact opnemen

Voor vragen over de vragenlijst of de verwerking van gegevens, kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of door bij ons langs te komen. Het is ook mogelijk antwoord te geven op deze vragen in een interview. Ook daarvoor kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website of door langs te komen bij IKC de Wereldwijzer op Erasmusplein 1 in Vlaardingen.

Lukt het niet de link te openen? Kopieer dan deze link https://qfreeaccountssjc1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_0TDdJYQCH7KaLS6 en plak het in de zoekbalk van je browser.

Deel dit artikel

Samen maken Wij de Westwijk

Doe mee met Wij de Westwijk! Samen vergroten we jouw kansen. Met elkaar pakken bewoners en organisaties problemen op. Het programma richt zich op vijf onderdelen: kinderen - ouders - werken en leren – schoon en heel – veilig en wonen. Meer weten? Kom langs in onze huiskamer in IKC De Wereldwijzer, Erasmusplein 1 voor een kop koffie. De deur staat voor je open.

Andere relevante artikelen

Vacature: Coördinator Sociaal bij Wij de Westwijk

Vacature: Coördinator Sociaal bij Wij de Westwijk

Wil jij werken aan een mooie toekomst voor kinderen en ouders in onze Westwijk? Bij het programmabureau Wij de Westwijk in Vlaardingen zijn we op zoek naar een coördinator Sociaal. In […]

€1,5 miljoen per jaar voor talentontwikkeling in de Westwijk

€1,5 miljoen per jaar voor talentontwikkeling in de Westwijk

Na een spannende periode van voorbereiding en afwachting, zijn we ontzettend trots om aan te kondigen dat het Nationaal Programma Vlaardingen West de volledige SPUK Kansrijke Wijk voor de komende […]

Samen bewegen in West

Samen bewegen in West

In de voorjaarsvakantie is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan de activiteit Samen Bewegen in West. De activiteit bestaat uit het maken van een gezamenlijke wandeling door […]