Ik heb een vraag

Wij zijn Programmabureau Wij de Westwijk. We werken samen met bewoners, lokale initiatieven en de overheid om de Westwijk beter te maken. We organiseren leuke activiteiten, zoals schoonmaakacties en bijeenkomsten, om de buurt mooier en veiliger te maken. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en dat bewoners hun ideeën kunnen delen. Daarom ondersteunen we lokale initiatieven en helpen we bewoners bij het realiseren van hun plannen. Samen bouwen we aan een fijne wijk waar iedereen zich thuis voelt en waar we trots op kunnen zijn.

Heb je een vraag, klacht of idee? Je bent van harte welkom op Erasmusplein 1 in Vlaardingen. Programmabureau Wij de Westwijk zit in IKC de Wereldwijzer.

Ook kun je contact met ons opnemen via onze website of stuur ons een e-mail op info@wijdewestwijk.nl. We staan klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Op de bewonersavonden bespreken we wat er goed en minder goed gaat in de wijk. Op de bewonersavonden halen we punten op waar bewoners tegenaan lopen, die dan opgepakt kunnen worden door de organisaties in de wijk. 

Op de eerste bewonersavond op 5 oktober 2022 zijn de onderstaande punten opgehaald, waarover de gemeente, politie en Waterweg Wonen toelichting hebben gegeven op de bewonersavond van 16 maart 2023.

Samen maken Wij de Westwijk

Doe mee met Wij de Westwijk! Samen vergroten we jouw kansen. Met elkaar pakken bewoners en organisaties problemen op. Het programma richt zich op vijf onderdelen: kinderen - ouders - werken en leren – schoon en heel – veilig en wonen. Meer weten? Kom langs in onze huiskamer in IKC De Wereldwijzer, Erasmusplein 1 voor een kop koffie. De deur staat voor je open.