Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid

De aanpak in de Westwijk behoort tot het landelijke Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid (NPLV). Vanuit het NPLV zijn twintig gebieden in negentien gemeenten aangemerkt waar extra aandacht nodig is om de wijken op orde te krijgen. Met een mandaat van twintig jaar gaan wij bewoners meer perspectief bieden.

Een huiskamer van de wijk

 Programmabureau Westwijk, gevestigd in basisschool IKC De Wereldwijzer, moet een tweede huiskamer worden waar inwoners van de Westwijk terecht kunnen met vragen over opvoeding, zorg, opleiding, werk, geldzaken, wonen, overlast, vrije tijd, openbare ruimte en veiligheid.

Bewonersavond

De stem van bewoners is hard nodig om de problemen aan te pakken waar bewoners uit de Westwijk mee te kampen. Wij nodigen bewoners daarom graag uit op onze bewonersavonden om mee te denken over alle acties plannen die staan beschreven in ons uitvoeringsprogramma. Alle activiteiten die komen kun je terugvinden in onze agenda voor de wijk.

Wil je meer weten over waar wij bij Programmabureau Westwijk mee bezig zijn? Kom langs voor een kop koffie, onze deur staat voor je open!