Op zoek naar een baan? Maak er werk van op woensdag 26 juni!

Op woensdag 26 juni organiseert Wij de Westwijk samen met Stroomopwaarts, UWV en lokale ondernemers, een speciaal evenement waar werkzoekenden op een laagdrempelige manier in contact kunnen komen met werkgevers die vacatures hebben. Het evenement vindt plaats in het Geuzencollege met diverse activiteiten zoals workshops, CV-checks en de mogelijkheid om een professionele pasfoto te laten maken voor je CV. 

Het doel van het evenement is om bewoners van de Westwijk te ondersteunen bij hun zoektocht naar werk en persoonlijke ontwikkeling. Diverse werkgevers, waaronder Social Coffee Company, de gemeente Vlaardingen, Concreeto, Voscon en vele anderen, zullen aanwezig zijn om met potentiële werknemers in gesprek te gaan. Op die manier kunnen aanwezigen direct in contact komen met werkgevers uit verschillende sectoren. 

Workshops en CV-ondersteuning

Tijdens het evenement kunnen deelnemers verschillende workshops volgen, georganiseerd door Stroomopwaarts:

  • Tijdens de workshops leer je meer sollicitatievaardigheden en hoe je een goed CV opstelt. Bij binnenkomst kun je je inschrijven voor de workshops. 
  • Daarnaast biedt het UWV een CV-check aan, waar experts bezoekers helpen hun CV te verbeteren.
  • Ook is er een fotograaf aanwezig om gratis professionele pasfoto’s te maken voor op je CV of LinkedIn-profiel.

Informele sfeer 

Het werkfestival is zo opgezet dat je in een informele sfeer kunt kennismaken en leren wat op verschillende baanmogelijkheden zijn. De Social Coffee Company verzorgt een koffiehoek en de catering. Op die manier kunnen bezoekers en werkgevers op een ontspannen manier met elkaar in gesprek gaan. 

Praktische informatie

De banenmarkt vindt plaats op woensdag 26 juni in het Geuzencollege (Arij Koplaan 3c, Vlaardingen). De deuren openen om 16:00 uur en het programma duurt tot 20:00 uur. Het evenement is toegankelijk voor alle werkzoekenden in de Westwijk en biedt een mooie kans om nieuwe mensen te leren kennen en de eerste stappen te zetten richting werk. 

Deel dit artikel

Samen maken Wij de Westwijk

Doe mee met Wij de Westwijk! Samen vergroten we jouw kansen. Met elkaar pakken bewoners en organisaties problemen op. Het programma richt zich op vijf onderdelen: kinderen - ouders - werken en leren – schoon en heel – veilig en wonen. Meer weten? Kom langs in onze huiskamer in IKC De Wereldwijzer, Erasmusplein 1 voor een kop koffie. De deur staat voor je open.

Andere relevante artikelen

“Een mooie broek voor mama”

“Een mooie broek voor mama”

Drie wensbomen stonden er in de Westwijk. Weet je het nog? In de donkere dagen voor Kerst nodigde Programmabureau Wij de Westwijk bewoners uit een wens te doen voor een […]

Van grauw naar gezellig: samen maken we de Westwijk mooier!

Van grauw naar gezellig: samen maken we de Westwijk mooier!

We willen allemaal graag in een mooie, leefbare buurt wonen. Maar wat doe je als je wijk wel een opfrisser kan gebruiken? Marjo, een actieve bewoonster van Westwijk, liet het […]

Terugblik op de vierde bewonersavond

Terugblik op de vierde bewonersavond

Vlaardingen – Er komt een social hub in Vlaardingen West. Dat kondigde Wij de Westwijk aan op dinsdag 23 april, tijdens de vierde bewonersavond in de Westwijk. De hub komt […]