Ontdek de IT-held in jou: doe mee aan re_B00TCMP!

Zet 9 maart in je agenda, want dan transformeert Cultuurhuis Kade40 in Vlaardingen tot het epicentrum van jong IT-talent! Gemeenten Vlaardingen, Schiedam, Dordrecht, Capelle aan den IJssel en de politie bundelen hun krachten voor een ongekend evenement: re_B00TCMP.

Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij tussen de 12 en 25 jaar oud en gaan jouw IT-skills verder dan alleen ‘Hello World’? Dan is re_B00TCMP jouw event! Deze dag staat in het teken van cybersecurity, ethisch hacken, en de gaming industrie. Een unieke kans om je skills te testen, te verdiepen en natuurlijk om te strijden voor één van de drie geldprijzen. Ja, je leest het goed – tot € 150 aan prijzengeld ligt op jou te wachten!

Hoe doe je mee?

Simpel. Ga naar https://re-b00tcmp.nl/ en laat zien wat je kunt in de toelatingsgame. Lukt het jou om deze te kraken? Dan win je een uitnodiging en ben je op 9 maart van harte welkom bij Cultuurhuis Kade40. 

Ook ouders en docenten zijn welkom!

We hebben niet alleen aan de jongeren gedacht. Ouders en docenten, jullie spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van deze jonge talenten. Daarom is er voor jullie een speciaal programma dat inzicht geeft in hoe je omgaat met jong IT-talent en hoe je deze vaardigheden positief kunt begeleiden.

Waarom re_B00TCMP?

Met re_B00TCMP willen we niet alleen talenten een podium bieden, maar ook het digitale veiligheidsbewustzijn vergroten. Dit evenement is jouw kans om te groeien, te leren en misschien zelfs je toekomstige werkgever te ontmoeten. De re_B00TCMP is het resultaat van een unieke samenwerking tussen overheid, onderwijs en het bedrijfsleven, gericht op het vinden en ontwikkelen van het IT-talent van morgen.

Mis deze kans niet! Kom naar re_B00TCMP en laat zien wat je in huis hebt. Wij kunnen niet wachten om het talent van onze toekomstige IT-leiders in actie te zien.

Tot 9 maart!

Deel dit artikel

Samen maken Wij de Westwijk

Doe mee met Wij de Westwijk! Samen vergroten we jouw kansen. Met elkaar pakken bewoners en organisaties problemen op. Het programma richt zich op vijf onderdelen: kinderen - ouders - werken en leren – schoon en heel – veilig en wonen. Meer weten? Kom langs in onze huiskamer in IKC De Wereldwijzer, Erasmusplein 1 voor een kop koffie. De deur staat voor je open.

Andere relevante artikelen

Vlaardingen verwelkomt eerste elektrische vuilniswagen!

Vlaardingen verwelkomt eerste elektrische vuilniswagen!

Goed nieuws voor Vlaardingen! Sinds een paar weken rijdt de eerste 100% elektrische vuilniswagen van Irado door onze straten. Deze nieuwe elektrische wagen is stil en schoon, en produceert geen […]

Werkfestival brengt werkzoekenden en werkgevers samen in de Westwijk

Werkfestival brengt werkzoekenden en werkgevers samen in de Westwijk

Op woensdag 26 juni vond in het Geuzencollege het werkfestival plaats, georganiseerd door Stroomopwaarts, UWV, Wij de Westwijk en lokale ondernemers. Ondanks het warme weer trok het evenement meer dan […]

Op zoek naar een baan? Maak er werk van op woensdag 26 juni!

Op zoek naar een baan? Maak er werk van op woensdag 26 juni!

Op woensdag 26 juni organiseert Wij de Westwijk samen met Stroomopwaarts, UWV en lokale ondernemers, een speciaal evenement waar werkzoekenden op een laagdrempelige manier in contact kunnen komen met werkgevers […]