Maak gratis kennis met verschillende laagdrempelige beweegactiviteiten in Vlaardingen!

laagdrempelig sporten VIB Vlaardingen Westwijk

Wilt u (meer) gaan bewegen maar weet u niet goed welke beweegactiviteit bij u past? Of bent u gewoon benieuwd welke sport- en beweegmogelijkheden er in Vlaardingen zijn? Doe dan gratis mee met het kennismakingsprogramma laagdrempelig sporten en bewegen.

Onder begeleiding

Onder begeleiding van de buurtsportcoach van Vlaardingen in Beweging gaat u één of twee keer per week op bezoek bij een Vlaardingse sport- en beweegaanbieder. Na afloop van het programma begeleidt de buurtsportcoach u bij het maken van een keuze tussen de verschillende activiteiten of bij het vinden van een andere passende beweegactiviteit zodat u structureel kan blijven bewegen. Dit is belangrijk, want bewegen is gezond, u voelt zich er fitter door en het zorgt voor sociale contacten en plezier! Daarnaast is het gewoon een hele leuke ervaring om mee te doen!

Programma kennismakingstraject

Op zaterdag 1 april 2023 start de volgende groep. Het programma wordt uiterlijk vrijdag 10 maart bekend gemaakt via de website. Bij het aanstaande traject maakt u kennis met tennis, sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut, golden sports, golf, fithockey, wandelen, badminton, jeu de boules en pilates. De kennismakingslessen vinden plaats op verschillende dagen, tijden en locaties. Mocht u een keer niet kunnen dan is dat geen probleem.

Aanmelden

Dankzij een bijdrage vanuit het Vlaardings Sportakkoord is deelname gratis! Aanmelden kan t/m donderdag 30 maart 2023. Ga voor meer informatie en om aan te melden naar: www.stichtingvib.nl/laagdrempelig

Vragen

Stuur een mail naar Lucia van der Laarse, buurtsportcoach Zorg bij Vlaardingen in Beweging (ViB): lucia@stichtingvib.nl of neem telefonisch contact op via telefoonnummer: 010-3132778.