Krijg een financiële bijdrage voor Vlaardingen 750ste verjaardag

VLD750 huisvlag (1)

Heb jij een leuk idee voor de 750ste verjaardag van Vlaardingen? Dan kan je een financiële bijdrage krijgen om jouw idee uit te voeren. Het idee mag van alles zijn, van een kunstproject tot een sporttoernooi.

Tot 1 april 2023 kun je een aanvraag indienen via het aanvraagformulier op de website van Vlaardingen 750. Wie een goed idee heeft om de 750ste stadsverjaardag te vieren met zijn straat, buurt, stichting of vereniging kan aankloppen bij de Stichting Vlaardingen 750 voor een financiële bijdrage. Denk aan een buurt-BBQ, een creatieve of sportieve activiteit, het opfleuren/vergroenen van de straat of iets heel anders. Duurzame activiteiten en activiteiten die voor verbinding zorgen, hebben een streepje voor.

Een bijdrage aanvragen

Het aanvragen van een financiële bijdrage kan als stichting, vereniging of als individu. Als individu kan je een bedrag tot €750,- aanvragen voor een activiteit of project. Voor het verkrijgen van een bijdrage moet de activiteit toegankelijk zijn voor alle Vlaardingers. Ook moet de activiteit passen in de programmalijnen van de viering van 750 jaar Vlaardingen. De programmalijnen en meer voorwaarden voor het aanvragen van de financiële bijdrage vind je op de website van Vlaardingen 750.

Stadskaravaan in Vlaardingen West

In 2023 bestaat Vlaardingen 750 jaar en dat willen we met elkaar door de hele stad vieren. Onder andere vieren we dat met de Stadskaravaan, een festival in verschillende wijken in Vlaardingen. Wil jij meedenken over de Stadskaravaan in de Westwijk? Sluit dan aan bij de wijkcrew door je aan te melden op de website stadsgehoorzaal.nl/stadskaravaan en kom langs bij de volgende Kick-off bijeenkomst op zondag 19 maart bij Wijkcentrum West.

Bestel de vlag van Vlaardingen 750

Ander goed jubileumnieuws: de Vlaardingen-750-vlag is weer verkrijgbaar, heeft de organisatie laten weten Je kunt de vlag voor €7,50 ophalen bij Museum Vlaardingen.