Laden Evenementen

Eerste Tafel Werk

29 februari @ 16:00 - 18:00

Met de ondernemerspeiling achter de rug, is het tijd voor het bespreken van de resultaten! Daarom nodigt Wij de Westwijk u uit voor de allereerste tafel Werk op donderdag 29 februari 2024 van 16:00 tot 18:00 uur bij het College Vos. Tijdens de tafel Werk zullen we de bevindingen van de recente ondernemerspeiling te delen. Het is ook een kans om samen te werken aan concrete oplossingen die onze lokale arbeidsmarkt versterken.

Tafel Werk

De tafel Werk is een initiatief gericht op het creëren van duurzame werkgelegenheidskansen en het ondersteunen van ondernemerschap binnen Westwijk. Door mee te doen en jouw ideeën te delen help je ons plannen te maken die de problemen van nu oplossen. Daarnaast kunnen we er op deze manier voor zorgen dat in de toekomst iedereen kan vinden wat ze nodig hebben om goed te kunnen werken in de Westwijk.

Uw stem is belangrijk

De tafel Werk is een platform om jouw ideeën, zorgen en visies te delen. Jouw inbreng is essentieel voor het bouwen van een inclusieve en bloeiende economische gemeenschap in de Westwijk. Samen kunnen we obstakels afbreken, kansen creëren en een ondersteunend netwerk opbouwen dat iedereen ten goede komt.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
29 februari
Tijd:
16:00 - 18:00

Locatie

Het College Vos
Claudius Civilislaan 41
Vlaardingen, 3132 JA
+ Google Maps

Organisator

Wij de Westwijk