Laden Evenementen

Vlaardingen Cleanup Day 2024

23 maart @ 09:30 - 13:00

De Vlaardingenschoon – Cleanup Day actie vindt plaats op zaterdag 23 maart 2024. Deze dag staat volledig in het teken van het opruimen van zwerfafval. Het is een dag waarop heel Nederland met buren, familieleden, de vereniging, de sportclub, school of collega’s samen de buurt schoonmaakt. Er zijn startpunten door heel Vlaardingen, waar je de dag gezellig begint met koffie of thee en iets lekkers. Tussen 10 en 11 uur vertrekken de deelnemers – alleen of in groepjes – door de wijk van hun startpunt. Je bepaalt zelf hoelang je doorgaat. Inloop is vanaf 09.30 uur voor wat te drinken en het in ontvangst nemen van de materialen. Vanaf 10.00 uur gaan de eerste mensen op pad.

Programma

Inloop: 09.30 uur

Startijd: 10.00 uur

Eindtijd: Zolang je het leuk vindt. In doorsnee gaan de deelnemers door tot in het begin van de middag. Maar dat bepaal je helemaal zelf. Het moet wel leuk blijven. Men praat nog wat na met wat te drinken en iets erbij. De ophaalservice heeft dan in de middag de gelegenheid al het verzamelde zwerfvuil op te halen.

Ophaalservice

Het opgehaalde zwerfvuil wordt opgehaald door vrijwilligers met elektronisch vervoer. Je kan onze ophaaldienst laten komen via een speciaal Whatsapp nummer. De werkwijze staat omschreven in het menu onder ophaaldienst. Het makkelijkste is het zwerfvuil in te leveren bij je startpunt. Dan kan alles in één keer meegenomen worden.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
09:30 - 13:00
Site:
https://www.vlaardingenschoon.nl/startpunten/westwijk

Locatie

Wijkcentrum West
Professor Teldersstraat 10
Vlaardingen, Zuid-Holland 3132 AZ
+ Google Maps
Telefoon
(010) 434 89 93

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *